Sommarens program!

Snart är det återigen ett härligt sommarlov med massa ledig tid. Då finns det ju möjlighet att vara med på något eller några av alla roliga aktiviteter som erbjuds i årets sommarlovsprogram! Allt som finns i vårt program är helt gratis att vara med på, tack vare ett extra sommarlovsstöd av regeringen och MUCF (Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällsfrågor).

På sidan Sommarlov 2017 kan du läsa igenom programmet, men även anmäla dig (start på onsdag 18.00) till alla aktiviteter som Ung i Tanum är med och arrangerar. Till vissa aktiviteter sker anmälan till arrangerande förening eller organisation, titta noga i inforutan till varje aktivitet för hur anmälan går till.

Här nedanför finns en video som visar hur du går tillväga för att fylla i anmälningsformulären, som öppnar 18.00 på onsdag!

2 kommentarer

 1. Hej, jag har anmält mig som reserv på fisketuren den 12 juli och jag vill avboka det.

  Svara
 2. Hejsan
  Vi skulle gärna vara med på lådbilsbygge i Lur kommande tisdag. Finns det platser kvar och hur kan vi anmäla oss?
  Tack så mycket för ditt svar!
  Med vänliga hälsningar Jonatan och Jakob Gebühr/Lur

  Svara

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är märkta med *

Du kan använda dessa HTML taggar och kommandon: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Glömt ditt lösenord?