Tanums Spelklubb

Tanums Spelklubb

I Ungdomens Hus finns det en förening som heter Tanums Spelklubb som jobbar för att underlätta möjligheterna att spela och för att samla ungdomar med samma intresse, dom som ibland kallar sig för gamers!

www.tanumsspelklubb.se skrivs det lite spelnyheter, recensioner och nyheter om kommande LAN där medlemmar kan vara med. Alla medlemmar har möjligheten att skriva nyheter och vara delaktig på hemsidan.

Tanums Spelklubb har dessutom en egen julkalender med dagliga speltips!

En annan sak som gör Tanums Spelklubb lite speciell är alla medlemmars chans att direkt kunna påverka föreningens ekonomi! Här är föreningens egna info:

Påverka ekonomin i Tanums Spelklubb!

För varje medlem i Tanums Spelklubb får föreningen 40 kronor i medlemsbidrag av Sverok. Vilka är då vi?! Vi är ju såklart ALLA medlemmar! När du som är mellan 7-25 år blir medlem i Tanums Spelklubb, får du själv välja vart dina 40 kronor ska gå till! Vill du skaffa ett spel till Ungdomens Hus? Vill du att vi ska skaffa egna tröjor? Vill du att vi ska åka iväg på någon turnering?

Kom med förslag i vårat forum på vad just DU vill att Tanums Spelklubb ska göra! Sedan så kan jag, Roger, skapa insamlingar på hemsidan där sedan medlemmar kan lägga pengarna på det dom tycker verkar kul eller viktigt.

Hur funkar detta då? Jo, på hemsidan har vi ett poängsystem som nu kommer att användas som en valuta. Varje ny medlem kommer att ha 40 kronor när dom loggar in första gången. Sedan kan dom även vara aktiva på sidan för att skaffa XP, som dom sedan kan växla in till kronor istället. 4000 XP = 40 Kr.

Exempel 1

Person 1 blir medlem i Tanums Spelklubb och vill kunna spela Fifa 16 i Ungdomens Hus! Person 1 pratar med Roger om det och dom kollar upp vad det kostar att köpa och lägger sedan upp en insamling här på hemsidan. När insamlingen är upplagd loggar Person 1 in på tanumsspelklubb.se, klickar sig fram till insamlingen och väljer att lägga alla sina 40 kr i Fifa 16-insamlingen.

Exempel 2

Person 2 blir värvad av Person 1, då får Person 1 5 kronor i värvningsbonus, att bli medlem för att bidra med pengar i insamlingen till Fifa 16. Person 2 ser då att det även finns en annan insamling till Guitar Hero Live som verkar kul! Vad bra att man då inte måste välja bara en, så Person 2 lägger 10 kr till Fifa 16, 20 kr till Guitar Hero Live och sparar sedan 10 kr som kan läggas på något senare.

Är du en gamer? Spelar du spel ibland och tycker om att spela med kompisar? Bli då medlem i Tanums Spelklubb och få mer kompisar att spela tillsammans med!

Julkalender på Ung i Tanum.se 2015!
Detta är ett inlägg i julkalendern på Ung i Tanum.se för 2015!

Klicka här för att se alla våra 24 luckor!

Glömt ditt lösenord?