Tuppens Julkalender!

Tuppens Julkalender!

Välkommen till första inlägget i Tuppens julkalender! Under december kommer vår snälla tupp att informera om saker som vi gjort eller gör varje år i vår verksamhet, men tuppen kommer även att fokusera på något annat som är väldigt viktigt, nämligen hur vi är mot varandra! Många av våra ”luckor” kommer att handla om något vi brukar kalla Säker På Nätet, alltså tips och råd om hur vi kan tänka och vara när vi är online, för att få en trevligare upplevelse.

Men varför i hela fridens namn använder vi just en tupp för att göra detta?! Nu är det ju så att vi har en TUPP i vår verksamhet som hjälper ungdomar i Tanums kommun att förverkliga sina idéer!

TUPP

Tanums Ungdoms – Projekt/Peng!

Är du 13 – 25 år? Vill du arrangera ett kultur- eller fritidsevenemang? Behöver du ekonomiskt stöd eller en vuxen coach för att genomföra din idé eller projekt? Öppna en TUPP-blankett, skriv ut och fyll i din ansökan och lämna sedan in den på din fritidsgård eller bibliotek! Det finns även TUPPar att fylla i om du inte har tillgång till skrivare!

Bidrag:

Exempel på stöd vi erbjuder är lokaler, teknik, marknadsföring, inköp av material, med mera. Ekonomiskt stöd får vara max 5000 kronor.

Öppna en TUPP!

Glömt ditt lösenord?