Back to work

Nu har alla ungdomar kommit tillbaka till skolan. Välkomna tillbaka! Det verkar som de flesta har haft en någorlunda bra sommar. Så även jag. Det har blivit många timmar med familjen vilket jag uppskattar mycket. Jag har även privat startat en förening som heter Öringsakademien. Tanken är att vi skall restaurera vattendragen i kommunen så att havsöringen skall ha fria vandringsvägar till sina lekplatser. Mer info finns på www.oringsakademien.se. Nu skall jag fokusera på jobbet ett par månader, sedan är det dags att vara pappa ledig igen.

 

Så vad händer på jobbet just nu?

Jo, i förra torsdagen fick vi reda på att ombygget i B-hallen är skjutet på framtiden. Så fruktansvärt tråkigt. Det är någonting alla vi som jobbar med ungdomar sett fram emot länge och nu vet vi inte när det blir av. Så vi får se vad som händer. Men ni skall veta att vi gör vad vi kan för att driva på processen för att ombyggnaden skall bli av inom en snar framtid.

Jag kommer numera att jobba som fritidsledare på onsdagkvällar i Fjällbacka. Välkomna dit! Fjällbacka fritidsgård är den enda fritidsgård där du som ungdom får bestämma hur det skall se ut. Vi skall nu måla om hallen och vill veta vika färger som vi skall köpa. Kom dit på onsdag och tyck till.

Jag och skolsköterskorna kommer att dra igång SMART DRAG TANUM igen. Detta är ett sätt för oss att få ungdomar att avstå ifrån att börja med cigaretter och snus. Mer om det på högstadieskolorna snart.

Det ser ut att bli en hektisk höst och en än med hektisk vår. Här på www.ungitanum.se kan du följa vårt arbete för att göra Tanums kommun till en av Sveriges bästa ungdomskommuner.

Må gott / J

Glömt ditt lösenord?