Discogruppen i London!

Discogruppen i London!

Under första veckan på sommarlovet så drog Discogruppen från Ungdomens Hus iväg på en resa till London! Vi var där måndag – torsdag och hann med att besöka en hel del platser som till exempel Madame Tussauds, Trafalgar Square, London Bridge, London Castle, Camden Market och London Eye. Themsen tog vi en båttur på, vi åkte turistbuss och även tunnelbana för att ta oss runt den något större staden än vi är vana vid. Vädret var inte alltid på topp, men det ska väl vara så när man är i England. Boendet var i en ganska stor lägenhet med plats för dom sju ungdomarna och två ledare som åkte med.

Resan bekostades av intäkterna från förra läsårets minidiscon som denna grupp anordnade i Ungdomens Hus, så det ligger en hel del jobb bakom denna resa, men det är så det kan gå om man engagerar sig i gruppverksamhet i Ungdomens Hus!

Är du sugen på att vara med i någon grupp till hösten? Kom till Ungdomens Hus och prata med någon i personalen! Det kanske inte är disco som är ditt intresse, du kanske vill engagera dig i vår caféverksamhet eller vårat E-sportrum?

Här kan du se några foton från vår resa.

Glömt ditt lösenord?