Fritidsgårdsdags igen!

Fritidsgårdsdags igen!

Från och med måndag, 29:e augusti, kör vi öppet som vanligt på alla våra fritidsgårdar! På måndag öppnar alltså Ungdomens Hus och LaGårn igen, på onsdag drar Blå Hallen igång och slutligen så sparkar även Mackan igång verksamheten på fredag. Denna helgen är det alltså stängt, men ladda redan nu för nästa vecka! Kolla in i vår kalender för att ha koll på allt som sker.

Vad vill du hitta på under hösten på fritidsgårdarna? Knåpa ihop lite förslag, antingen själv eller tillsammans med kompisar, och kom sedan fylld med idéer att bolla med oss fritidsledare. Kom ihåg att du alltid kan fylla i en TUPP-ansökan om du har lust att genomföra något!

Lyssnade nyss på några torra göteborgsvitsar på radion, och kände mig inspirerad till en lite torr låtfråga kopplad till bilden… Från vilken, enligt mig urkass, låt har jag rippat bildtexten: Ung i Tanum står när höstlöven faller? Först rätt svar i kommentarsfältet under inlägget vinner ett presentkort på valfri chokladboll på valfri fritidsgård. Lycka till och välkommen till en ny härlig hösttermin!

Glömt ditt lösenord?