Här är nya Ung i Tanum.se!

Här är nya Ung i Tanum.se!

Välkommen att surfa runt och prova nya Ung i Tanum.se! Hemsidan har inte bara bytt utseende, den är helt ombyggd från grunden och det kommer flyttas över gammalt material, som fotoalbum och gamla nyheter, allt eftersom. Den stora nya grejjen med Ung i Tanum.se är medlemsbiten! Bli medlem och sen har du möjlighet att lägga upp nyheter, händelser i kalendern, ladda upp foton, skapa grupper och vara delaktig i våra forum!

Du som har Facebook kommer att känna igen en hel del funktioner. Varför har jag då gjort så här? Funkade det inte att skapa grupper på Facebook, som vi gjort förut?! Jo, visst hade vi kunnat gjort det, men alla har inte Facebook och vi vill inte stänga ute information från dom eller tvinga in dom i Facebook om dom inte vill det. Här kan alla läsa vad som skrivs, men man måste vara medlem för att skriva.

På det här sättet äger vi även allt material och styr det som vi vill. Det hade ju varit trist om mycket av våra arbetssätt baseras på Facebook, vad händer när och om Facebook försvinner? Eller ungdomar hittar något annat? Nu behöver vi inte oroa oss för det, vi har ju den här sidan nu!

Jag vet att det finns saker som inte är helt tip-top ännu, men se det här som en Beta-version av hemsidan, om en månad eller två ska den vara ännu bättre och sen ska vi fortsätta att utveckla den tillsammans!

Vad tycker du? Vad skulle du vilja ha för funktioner? Bli medlem och gå med i gruppen Testkör Ung i Tanum.se och ge mig lite åsikter!

Välkommen igen! Här kan vi tillsammans skapa en levande sida som visar upp vad ungdomar gör, vill göra eller har gjort!

Glömt ditt lösenord?