Kulturlov på höstlovet!

Kulturlov på höstlovet!

Kulturlov på höstlovet

Vi ses på Kulturhuset Futura i Tanumshede! Du som är mellan 7 och 12 år (åk 1-6) och bor i Tanums kommun är välkommen att vara med på roliga aktiviteter under höstlovet.Du kan välja mellan fyra olika kurser.

Det kostar 100 kro­nor per kurs. Kurserna pågår i tre dagar under lovet: tisdag-torsdag 27 oktober-29 oktober klockan 10.00-15.00.

Filma med din iPad

Under tre dagar skapar vi film tillsammans. Vi får lära oss hur man berättar med bilder. Vad ett filmmanus brukar innehålla.

Vad man ska tänka på när man filmar och hur man redigerar en film. Vi börjar med att göra olika filmövningar för att sedan gå in på själva berättelsen. I mindre grupper skapar vi varsin kortfilm. I slutet av tredje dagen blir det minifestival där vi visar varandras filmer.

Om du har egen iPad så tar du med den.

Ledare: Andreas Johansson Ålder: 8-12 år

Skapande verkstad

Här får du pröva många olika, roliga och spännande material och uttryck. Du behöver inte kunna något innan. Du får måla stora bilder och vi blandar härliga färger själva. Du får trycka på papper, kar­tong och tyg. Vi kommer att arbeta på olika sätt med formlera. Vi bygger egna miljöer, tittskåp – små fantastiska skapelser. Vi gör en liten utställning av allt vi gjort. Oömma kläder som kan få fläckar.

Ledare: MoonKee Horne Ålder: 7-12 år

Dockteaterverkstad

Alla får göra sin egen docka när vi lär ut docktillverkning enligt en metod som vi har arbetat fram tillsammans med barn och vuxna un­der många år. Dockteaterverkstaden avslutas med en liten utställning och möjlighet att pröva dockspel. Vi har med oss allt material!

Ledare: Fatima Olsson Ålder: 7-12 år

Streetdance

Prova på streetdance. Där man rör sig i olika former till populär mu­sik. Det kommer vara en blandning av hiphop, breakdance, house och poppin! Olika häftiga dansstilar som tillsammans skapar glädje!

Ta med träningskläder.

Ledare Felix Johansson Ålder: 8-12 år

Kontakt för frågor är Helena Wirling 0525-182 33

Glömt ditt lösenord?