Liseberg på Valborg igen!

Liseberg på Valborg igen!

När du väl har bokat en plats på en buss går det inte att byta till en annan buss! Kolla med dina kompisar INNAN ni bokar så att ni hamnar på samma buss.

Resan kostar 450 kr och då ingår bussresan, inträde och åkpass!

Buss 1,2 och 3 avgår 10.00 från både Tanumshede och Hamburgsund, buss 4 avgår 09:30 från Tanumshede och går sedan till Hamburgsund där den avgår 10.00. Liseberg stänger 20.00 och vi rullar hemåt så fort som möjligt efter stängning. Tänk även på att ta med egna pengar att handla mat, godis eller dricka.

Denna resa är endast för ungdomar som går i skola, eller är boende, i Tanums kommun. Högstadiet, alltså årskurs 7-9, eller gymnasiet är det som gäller. Ni som går i mellanstadiet får vänta tills ni börjar 7:an.

Anmäl dig via någon av bussbilderna ovanför och bekräfta sedan din plats genom att betala senast onsdagen den 27:e april, och du kan betala i Ungdomens Hus och i Blå Hallen på dessa tider:

Betala i Ungdomens Hus
Du kan betala i Ungdomens Hus under alla öppettider, såklart även rastöppet på tisdagar och torsdagar mellan 11.00 – 13.00.
Betala i Blå Hallen
Du kan betala i Blå Hallen under alla öppettider, men även i skolan till Jessica eller Jonas, exakt vilka tider kommer senare.

Det går tyvärr inte att swisha eller betala hemifrån då vi inte kan se vem som betalat in pengar, du måste komma in och betala till någon av ledarna.

Var snäll och tänk på att inte ta med godis eller mat som innehåller nötter på våra bussar.

Självklart är vår resa alkohol och drogfri, vid misstanke så kontaktas vårdnadshavare.

Det kommer åka med två fritidsledare på varje buss och vi kommer att finnas tillgängliga hela tiden på Liseberg, både via mobil och kommer sitta varje hel timme vid Flumeride. Alla deltagare måste komma och träffa oss ledare minst en gång under dagen för att visa att allt är ok och att ni har en så bra dag som möjligt.

Har du frågor angående resan? Kontakta Jessica på 0525-18151 eller 0706474467.

Glömt ditt lösenord?