Namnge vår goa Gris!

Namnge vår goa Gris!

För en dryg vecka sen fick vi in en TUPP-ansökan där en ungdom önskade att vi skulle skaffa en anka till Ungdomens Hus. Då pratar vi en levande anka som skulle gå omkring här inne och som ungdomen skrev i ansökan: ”Jag vill ha en anka som springer omkring och gör alla glada!”. Kul idé och det hade troligen blivit väldigt roligt med en anka här!

Nu blev det ju tyvärr så, på personalens tisdags-möte där vi bland annat går igenom veckans inkomna TUPPar, att vi kom fram till att det skulle bli väldigt svårt att ha en anka här året runt. Vem skulle ha hand om ankan på semestern? Allergier? Renhållning? Det blev mycket frågor runt det hela och vi la ett motförslag till ungdomen om att vi kunde skaffa något gossedjur som skulle kunna funka som en gårdsmaskot istället. Ungdomen blev lite besviken över den uteblivna ankan men köpte våra argument och igår åkte vi till en affär och då hittade ungdomen denna väldigt fina gris! Nu är nästa grejj att namnge vår nya kompis här i Ungdomens Hus!

Vad tycker du att grisen ska heta?

Har du något du tycker saknas på din gård eller vill du arrangera något? Fyll i en TUPP och lämna den till en av fritidsledarna på den gård du besöker.

Glömt ditt lösenord?