Nya tider är också tider

Det var bättre förr heter ju det gamla fina ordspråket. Men stämmer det egentligen? Om vi tittar på vår verkasmhet i kommuen så tycker jag att den verksamhet vi nu har är mycket bättre än den som fanns för bara ett par år sedan. Visst möter man motstånd i jobbet. Ta ombyggnaden av B-hallen som exempel. Hade vi fått info om att renoveringen var uppskjuten lite tidigare, så hade Tanumshede haft en fritidsgård även idag. Dock så har vi sett till att detta tappet har täckts upp i form av fler öppetdagar i Lunden i Grebbestad. Och den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Våra arrangemang som vi gör nu är verkligen ”top of the line”. Lundendiscot som vi skall ha den 15/10 i Lunden är det fjärde i ordningen. Vi får fler besökare varje gång och organisationen kring arrangemanget kan nästa inte bli bättre.

Nattöppet som vi skall ha på höstlovet är ett numera klassiskt inslag i fritidsgårdverksamheten i kommunen. Den kan man inte rucka på.

Skolavslutningsarrangemanget för niorna i våras var det bästa vi gjort någonsin och bättre kommer det att bli för årets nior.

Våra resor till Norefjäll blir alltid fulltecknade och vi åker därifrån med ryggdunkar och jubel från anläggningens sida för att ni ungdomar är så duktiga.

Fritidsledarna är lyhörda och snappar upp och försöker ta till vara på ungdomars engagemang. Fritidsgårds-CD:n som nu är inspelad är bara ett exempel på det.

Så att det var bättre förr kan jag nog inte riktigt hålla med om.

En annan sak som har blivit bättre är min tillgänglighet på Hamburgsundskolan. Jag kommer i fortsättningen röra mig på Hamburgsundskolan på torsdagar och fredagar. Utgångspunkten är biblioteket så börja leta där.

Må gott / J

Glömt ditt lösenord?