Om jag faller med RMK & Toppen!

Om jag faller med RMK & Toppen!

RMK & Toppen har precis släppt en ny grym singel som heter Om jag faller och den ligger uppe på deras Spotify.

Varför skriver jag om detta här på Ung i Tanum då?!

För er som inte vet så är RMK en gammal fritidsgårdsbesökare från Tanums kommun som heter Rikard de Bruin! Numera bor, och är, Rikard lite Äldre i Stockholm och senast jag var i kontakt med honom så arbetade han faktiskt på en fritidsgård!

2008 tilldelades Rikard ungdomspriset i Tanums kommun med denna motivering:

 

Ungdomsprisets motivering
Rikard de Bruin visar att om man har ett brinnande intresse för något kan det ge resultat. Hans energi och glädje som utstrålas när han står på scen och sjunger smittar av sig och berör. Han visar att om man vågar satsa på det man tycker är roligt så kan man komma långt, till och med nästan vinna på TV! Rikard är och kommer att bli en förebild för många, som vill satsa på musiken och ta steget vidare för att förverkliga en dröm. 

Åtta år senare är den texten fortfarande aktuell och han på väg att släppa sitt (& Toppens) andra album, och det första, RMK & Toppen, släpptes 2010 och låten Gå mot rött har just nu spelats nästan 4,5 miljoner gånger!

Blir du pepp på att höra att det går att vara Ung i Tanum och utvecklas som Rikard har gjort?! Blir du pepp på att höra bra musik? Sugen på att prova att göra egen? Kom och låna vår replokal i Ungdomens Hus, använd vår scen, bolla idéer och få stöd av personalen så kanske jag kan få skriva en sån här nyhet om just Din musik om några år!

Glömt ditt lösenord?