Program för vecka 29

Program för vecka 29

Här kan du ta del av sommarmenyn för vecka 29. Blir du sugen på att anmäla dig så klicka på länken vid varje aktivitet.

Vecka 29

Måndag 19/7 - Biverkstad

Världen behöver mer pollinatörer. Därför behöver vi lära oss mer om hur vi kan vårda våra bin. Välkommen till oss biodlare på Kärret och se hur det ser ut i bikupan! Har vi tur kanske bidrottningen visar sig, men hon är svår att hitta bland de ca 60 000 bin som bor i kupan.

Du kommer även göra pyssel från binas vax, bygga bihotell, och baka med- och smaka på honung. Välkommen till Tanums Biodlare!

Vi lånar ut bijackor till deltagarna, men alla måste ha med sig regnbyxor och stövlar för besöket i bigården. Även om risken att få ett bistick är liten så kan oturen vara framme, och då är det bra om föräldrarna är anträffbara.

Vi bjuder på fika.

Tid: 10 – 13

Plats: Humlekärr 13, Fjällbacka (Vid grindmotet)
För vem : För dig som börjar lågstadiet och uppåt
Antal: 8 stycken

Anmäl dig här!

Onsdag 21/7 - torsdag 22/7 - Roblox Workshop

Älskar du att spela Roblox? Vill du lära dig mer om hur man bygger egna banor? Denna workshop syftar på att introducera Roblox studios på ett enkelt sätt trots att det vid första anblick kan se krångligt ut.

Deltagarna börjar med att bygga sina spelvärldar i en 3D miljö i programmet Roblox studios och får därefter lägga ut olika saker som de t.ex ska undvika. På detta sätt lär sig deltagarna att programmera i en miljö som de redan har lite vana vid.

Aktiviteten genomförs digitalt via Zoom vilket gör att man måste ha tillgång till egen dator (ej Ipad &chromebooks fungerar inte) för att delta. Länk till arrangemanget skickas med i bekräftelsemailet.

Tid: 10 – 12

För vem : För dig som börjar mellanstadiet
Antal: 12 stycken

Anmäl dig här!

Reservlista v29

Här är reservlistan för vecka 29

Anmäl dig här!

Glömt ditt lösenord?