Skara Sommarland på torsdag!

Skara Sommarland på torsdag!

På torsdag, 17 augusti, har vi vår avslutande aktivitet i det stora sommarlovsprogrammet som vi satt ihop, och det är två bussar som går till Skara Sommarland! Precis som alla andra aktiviteter i sommar är detta helt gratis att vara med på!

Alla på resan kommer även att få en matbiljett till ett mål mat, troligen en hamburgare-meny, i parken och det kommer finnas frukt på bussarna. Ta med eget tilltugg eller någon fickpeng om du känner att du behöver mer att äta.

Badlandskapet i parken får man självklart vara i, men du måste i så fall ta med egna badkläder och eventuellt klädombyte. Enligt väderprognosen kommer det att vara lite regn på onsdag och på fredag, men på torsdag enbart molnigt och mellan 14-20 grader, men det kan ju ändra sig. Bättre att packa med en tröja för mycket än att gå omkring och frysa…

Parken öppnar 10.00 och stänger 17.00, vi siktar på att vara hemma igen runt 20.00 på samma platser som bussarna hämtade. Misstänker att det kommer finnas gott om mobiltelefoner på bussarna, så mer exakta tider kan troligen sms:as ut när vi närmar oss.

Busstiderna för avfärd! Ställ väckarklockorna!
Tanumshede, bygdegården 07.00
Grebbestad, buss-stationen 07.15
Fjällbacka, buss-stationen 07.35
Hamburgsund, skolan 07.50

Skickar ut ett mail till alla er som är anmälda, ni som har använt samma mail-adress till flera bokningar får bara ett mail.

Glömt ditt lösenord?