Skivinspelning!!

Vi letar nu efter ungdomar i Tanums kommun som skulle vilja vara med på vår första Ung i Tanum-skiva! Är du sugen på att spela in en låt och vara med!? Vi har tillgång till en studio, har löst pengar till att trycka upp den på ett riktigt tryckeri, så det blir ingen hemmabränd variant med egenutskrivet omslag utan en rejält snygg skiva! Men för att få ihop den snygga skivan behöver vi ju såklart ha några som sjunger & spelar också!

Har du en egen låt som du knåpat ihop? Har du gjort en cover på din favoritlåt? Sitter du och din kompis och jammar ihop ibland? Känner du någon som du vet håller på mycket med musik? Har ditt band redan spelat in en låt och vill vara med på denna skivan? Har du skrivit dikter som du vill läsa in? 

Ta chansen och va med och se hur en musikinspelning funkar och få med din/eran låt på en skiva, helt gratis! Om du blir taggad av detta, undrar något eller bara vill prata med mig så hör av dig till mig på roger@ungitanum.se, kontakta mig på Facebook där jag heter Roger Nätfältare Andersson eller så kan du ju komma ner till Ungdomens Hus och faktiskt träffa mig! 🙂

 

Glömt ditt lösenord?