Skolstart & Gårdsöppning!

Imorgon är det dags att ställa klockan igen, i alla fall ni som börjar skolan i Tanums kommun! Vet att några redan har tjuvstartat gymnasiet och jag hoppas ni har fått en bra start!

I och med att skolan startar så öppnar vi även fritidsgårdarna, så i morgon är ni välkomna till Ungdomens Hus och Blå Hallen igen!

Varför lade jag förresten till en höstbild? Tycker att den visar att även hösten kan vara vacker och att vi nu, med en makalöst fin sommar bakom oss, kan se fram emot en höst med fina vänner och massa möjligheter att skapa kul saker och verksamheter tillsammans! Har du fått ett nytt fritidsintresse i sommar? Har du funderat på saker i sommar, som du kanske vill prova på? Prata med någon av oss fritidsledare så kanske vi kan kan hjälpa till och utforska det tillsammans! 

Vi har för övrigt lite förändringar i personalen. Jonas Nilsson kommer att vara föräldraledig i ett år och vi har fått in Johan Kahlman som ersättare. Kom gärna bort till Ungdomens Hus och hälsa Johan välkommen och ge Jonas en hej då-kram!

Avslutar med en fin text som Sebbe Stax i Kartellen delade alldeles nyss. ”Om Du ser någon som kämpar för att få vänner eller blir mobbad för att de inte har så många vänner eller för att man är blyg eller inte är klädd i de mest coola kläderna, vänligen ställ upp. Säg hej eller åtminstone le mot dom i korridoren eller på skolgården. Du vet inte hur denna personen har det utanför skolan. Din godhet kan göra stor skillnad i någons liv!” 

 

Glömt ditt lösenord?