Sommarlovsprogram 2019 (info om anmälning)

Sommarlovsprogram 2019 (info om anmälning)

Äntligen är vårt sommarlovsprogram här! (läs denna text noga!)

Detta är informationssidan för hur du anmäler dig till sommarlovsaktiviteterna. Anmäler dig gör du via startsidan på ungitanum.se, detta är en sida med anmälningsinformation.

Sommarlov. Sovmorgon och lata dagar på stranden. Kroppen skall vil upp sig efter ett år i skolan. Men sommarlovet är också till för att prova på nya saker, träffa nya vänner och umgås med dem som gillar samma grejer som en själv. Därför arrangerar Tanums kommun för fjärde året i rad gratis sommarlovsaktiviteter tack vare statliga pengar som regeringen har skjutit till..

Vi gör två större förändringar kring anmälan i år. För det första så släpper vi inte anmälningarna till hela programmet på en gång. Detta för att det var många som anmälde sig i början av sommaren och inte dök upp på aktiviten när den ägde rum. Så för att ha aktiviteten färskt i minne så släpps aktiviteterna veckovis på måndagar två veckor innan den aktuella veckan. Alltså släpps aktiviteterna för vecka 25 på måndag vecka 23 klockan 10, och aktiviteterna för vecka 26 släpps på måndag vecka 24 kl.10 osv.  Vi hoppas att på detta sätt göra det lättare att komma ihåg vilka aktiviteter som man bokat sig på och på så sätt också komma på aktiviten.

För det andra kommer vi tyvärr att bli tvungna att ta ut en avgift på 200 kronor om man inte avanmäler sig till aktiviteten. Väldigt många som anmält sig till en aktivitet kom inte på aktiviteten förra året, vilket gjorde att vi stod med många tomma platser som andra barn kunde haft glädje av. Så avanmäl er till aktiviteten om ni vet att ni inte kan komma, det gör du på tel. 0721 – 45 50 33

Alla aktiviteter i foldern är gratis. Är det långa dagar så ingår oftast mat och det står i programmet vad som gäller. I vissa fall kan man behöva ha med sig egen matsäck. Med det sagt. Klicka på länken för att öppna årets sommarlovsprogram som PDF. Anmälningarna för första veckan öppnar måndagen den 3/6, innan dess finns inga möjligheter att anmäla sig till aktiviteterna. Håll till godo och ha en underbar sommar!

Broshyr 2019

                     

 

Glömt ditt lösenord?