Tanums Spelklubb

Tanums Spelklubb är en förening som finns i Ungdomens Hus, Tanumshede och den jobbar för att vi ska få så bra förutsättningar som möjligt för att spela just olika typer av spel!

Föreningen är knuten till Sverok, Sveriges Roll och Konfliktsspelförbund, och vi får ekonomiskt stöd för varje medlem som är mellan 6 – 25 år. Tanums Spelklubb har eller får inget ekonomiskt stöd från Tanums kommun utan det är helt externa pengar.

Att bli medlem kostar ingenting, men ju fler medlemmar vi har, desto mer pengar har vi att köpa spel för! När vi fått ut våra första bidrag kommer medlemmarna själva ha möjlighet att lägga förslag och rösta på vad vi ska köpa in för pengarna.

Sverok är Sveriges största ungdomsförbund. 110 000 medlemmar i 1 100 föreningar över hela landet samlar, utvecklar och sprider spelhobbyn. I Sverok startar och driver ungdomar sina egna föreningar på egna villkor och skapar verksamhet tillsammans. Rollspel, lajv, brädspel, figurspel, e-sport och LAN utgör de huvudsakliga verksamheterna bland många andra.

 

Glömt ditt lösenord?