Tjejkväll, Norefjäll, disco & ombyggnad

Det händer mycket nu på ungdomassidan i kommunen. Det är många arrangemang att hålla reda på. Arbetet med tjejkvällen som vi skall ha på Fjällbacka fritidsgård går framåt. Just nu har vi bokat frisörer som skall visa hur man gör håruppsättningar, en massör som skall visa hur man kan massera sina vänner, en dansstjej som skall visa några schyssta moves. Vad mer behöver vi för en lyckad kväll? Rösta här på hemsidan.

Den numera klassiska Norefjällsresan går av stapeln den 20/2. Skynda att boka för platserna börjar att ta slut. Beltalar gör man till Roger i B-hallen, eller Eva Hedström på Hamburgsundskolan.

Höstens stora snackis. Lundendiscot kommer tillbaka i grymmare tappning. Fett ljud & ljus och många ungdomar kommer det att bli i Lunden fredagen den 5/3. Det kommer att gå gratisbussar från Hamburgsund. Så det är bara att hoppa på.

Ombyggnaden i B-hallen är väl det som känns absolut roligast just nu. Äntligen skall ni ungdomar få ett helt eget ställe som är anpassat för er. Var med och påverka. Skriv dina önskemål här på hemsidan, eller gå till B-hallen och säg vad du tycker. Skall den nya fritidsgården heta B-hallen, eller kanske Slottet eller Kärleksgrottan. Ordet är fritt.

 

Må gott / Jonas

Glömt ditt lösenord?