Vill du vara med på Spellovet?!

Vill du vara med på Spellovet?!

Under vecka 44, alltså höstlovet, så är det även något som kallas för Spellovet! Det är något som SVEROK har genomfört i 15 år tillsammans med sina föreningar och medlemmar. Förra året arrangerade Tanums Spelklubb ett LAN under lovet i Ungdomens Hus och vi siktar på att göra samma sak under detta Spellov!

Finns det något du skulle vilja ha med i höstlovs-programmet som har med spel att göra? Vill du arrangera någon turnering, något LAN eller vill du vara med och arrangera LANet vi kommer ha i Ungdomens Hus? Mackans Fritidsgård kommer också att arrangera ett LAN på lovet, du kanske vill vara med där? Kontakta Tommy på Mackan om du vill vara med där och kontakta mig i Ungdomens Hus om du är sugen på att hitta på något annat.

Mer info om vad Spellovet är finns på deras hemsida, www.spellovet.nu.

Vill du bli medlem i Tanums Spelklubb? Klicka vidare via denna länken!

Vad är Sverok?!
Sverok är Sveriges största ungdomsförbund där 83 000 medlemmar i 1 300 föreningar över hela landet samlar, utvecklar och sprider spelhobbyn. I Sverok startar och driver ungdomar sina egna föreningar på egna villkor och skapar verksamhet tillsammans. Rollspel, lajv, brädspel, figurspel, e-sport och LAN utgör de huvudsakliga verksamheterna bland många andra.

Glömt ditt lösenord?