Zombiesnack i Ungdomens Hus!

Zombiesnack i Ungdomens Hus!

På onsdagen den 18:e januari kommer vi att få besök av Anton och Helena från Tanums bibliotek! Dom kommer att kolla av intresset bland ungdomarna i Ungdomens Hus om att vara med och läsa zombieserien Varelserna av Magnus Nordin.

Gotland är drabbat av virus. Ett virus som dödar människor men skapar monster. Ön är full av dessa Varelser, de odöda. De kommer om natten. På jakt efter fler offer. Elias har lovat att ta hand om Emma, att skydda sin lillasyster. De ska inte bli mat. De ska överleva. Men hur? På en ö dit ingen hjälp kommer, ingen flyktväg och ingen återvändo. Det enda som finns kvar är hoppet, att vara den som kanske överlever. En dag i taget…Från första boken i serien Varelserna, Elias Bok.

Citatet ovanför är från första boken i serien Varelserna, Elias Bok. Det är fyra böcker i serien och ni får låna böckerna här i Ungdomens Hus. Mellan varje bok kommer vi att samlas och diskutera boken vi läst, och sedan får ni nästa bok. Så håller i på tills alla fyra böckerna är lästa! Böckerna är lättlästa, väldigt spännande och har mycket coola illustrationer (bilder med ett krångligt ord…). Första boken är på 63 sidor så det är inte jättetungt att ta sig igenom.

Har du klart för dig hur vi ska klara oss när världen svämmar över av zombies? Har du kolla på The Walking Dead och har egna teorier om zombies? Kom då och var med i vårt zombiesnack!

Glömt ditt lösenord?